Aktywności są zamykane tylko wtedy, gdy ich status zostanie zaktualizowany jako Zakończone.
Aby zamknąć działanie:
Otwórz zgłoszenie, aby wyświetlić jego szczegóły.
Otwórz kartę Aktywność w górnej części strony.
W widoku listy aktywności najedź kursorem myszy na zadanie/rozmowę/zdarzenie i kliknij ikonę pola wyboru ( ) po prawej stronie.
Aktywność zostanie oznaczona jako zakończona.