Usuwanie możliwości zmiany właściciela dla użytkownika

Usuwanie możliwości zmiany właściciela dla użytkownika

Niestety rozwiązanie wymaga płatnej wersji.

 - trzeba stworzyć nowy profil (Ustawienia>Użytkownicy&Pozwolenia>Profile: Kliknąć na nowy profil)
 - W "Nazwa profilu" oczywiście wpisujemy nazwę indentyfikującą tworzony profil, w "Klonuj profil" wybiera się z którego gotowego profilu mają zostać skopiowane uprawnienia. Jeżeli chodzi o osobę z możliwością ustawiania CRM, wybiera się Administratora, jeżeli o zwykłego użytkownika, wtedy wybiera się Standardowy.
 - Po utworzeniu profilu, powinno nas przenieść do strony nowo utworzonego profilu. Klikamy tam na Edytuj.
 - Trzeba znaleźć duże napisy Narzędzie Uprawnienia, w nim pole o nazwie "Zmień właściciela", proszę odznaczyć te pole, następnie zjechać na dół i kliknąć Zapisz.
 - Kolejnym krokiem będzie nadanie nowo utworzonego profilu użytkownikowi. Żeby to zrobić, trzeba wejść w Ustawienia>Użytkownicy&pozwolenia>Użytkownicy: kliknąć na nazwę użytkownika. Teraz proszę kliknąć na Edytuj, które jest na tym samym poziomie co Wróć.