Witam,
Dodałem użytkownika do CRM i widnieje on jako niepotwierdzony.
Po wysłaniu zaproszenia otrzymuje on mailem komunikat jak niżej, który mówi że nie można przyjąć zaproszenia i trzeba usunąć konto użytkownika.
Wolałbym nie usuwać konta bo jest już przypisany do wielu rekordów CRM jako właściciel.
Hej,
XXXX zaprosił(a) Cię do dołączenia do konta CRM Oftim Sp. z.o.o..
Ponieważ już korzystasz z konta CRM i jesteś jedynym aktywnym użytkownikiem tego konta, nie możesz przyjąć tego zaproszenia.
Aby przyjąć zaproszenie,
Usuń to konto CRM. Przeczytaj ten
dokument pomocy, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli nie chcesz przyjąć zaproszenia, kliknij
Odrzuć.
Pozdrawienia,
Zoho CRM - zespół