Zaplanowane połączenie można usunąć na stronie szczegółów połączeń w module Połączenia.
Aby usunąć zaplanowane połączenie
Przejdź do modułu Połączenia.
Kliknij menu rozwijane Wszystkie połączenia.
Wybierz opcję Zaplanowane połączenia .
Kliknij połączenie, które chcesz anulować.
Kliknij ikonę wielokropka, a następnie kliknij Anuluj wszystkie.