Możesz ograniczyć użytkownikom dostęp do ustawień w Setup, wyłączając uprawnienia Setup dla ich profilu.
Aby wyłączyć uprawnienia konfiguracji:
Przejdź do Setup > Users and Control > Security Control > Profiles.
Wybierz określony profil.
Kliknij Inne po lewej stronie.
Wyłącz uprawnienia konfiguracji.