Podczas dodawania użytkowników możesz skorzystać z opcji Prześlij konta. Pomoże to w przesyłaniu danych wielu kont użytkowników jednocześnie. Można przesłać plik CSV zawierający wszystkie szczegóły. Format pliku CSV będzie się różnić w zależności od serwera źródłowego, z którego przeprowadzasz migrację. Pobierz referencyjny plik CSV ze strony Prześlij konta, aby poznać format. Kliknij
tutaj, aby dowiedzieć się więcej o zbiorczym przesyłaniu użytkowników.