Dlaczego niektórzy użytkownicy widzą dane swoich współpracowników, mimo że ustawienia udostępniania danych są ustawione jako prywatne?
Dzieje się tak, ponieważ opcja Udostępniaj dane innym użytkownikom jest włączona dla roli tych użytkowników. Uprawnienie Udostępnianie danych innym użytkownikom ma zawsze pierwszeństwo przed regułami udostępniania danych.