Moduły można w razie potrzeby wyłączyć w Ustawieniach profilu. Moduły, do których nie masz dostępu, są prawdopodobnie wyłączone dla Twojego profilu.
Aby włączyć moduły, wykonaj poniższe czynności:
Może to zrobić tylko administrator.
Przejdź do Setup > Users and Control > Security Control > Profiles.
Wybierz profil.
Przełącz przycisk modułu, do którego chcesz włączyć dostęp.