Gdy udostępniasz wiadomość e-mail, cała rozmowa jest udostępniana odpowiedniemu użytkownikowi. Rozmowa jest udostępniana niezależnie od tego, czy widok rozmowy jest włączony na Twoim koncie. Dowiedz się więcej o udostępnianiu poczty e-mail
tutaj.
Przydatna wskazówka: posiadanie udostępnionych skrzynek odbiorczych dla adresów e-mail grupy ułatwia zarządzanie rozmowami grupowymi.