Tak, możesz włączyć/wyłączyć widoki konwersacji dla określonego folderu, używając ikony
Wyświetl jako konwersacje/Wyłącz konwersacje w prawym górnym rogu skrzynki pocztowej. Wszelkie zmiany, które tu wprowadzisz, zostaną zaimplementowane tylko dla tego konkretnego folderu.
Ucz się więcej.