Czy mogę usunąć profil? Co stanie się z użytkownikami tego profilu?

Czy mogę usunąć profil? Co stanie się z użytkownikami tego profilu?

Tak, można usunąć profil, jeśli nie jest on już potrzebny. Należy jednak najpierw przenieść użytkowników do innego profilu.
Aby przenieść użytkowników i usunąć profil:
Przejdź do Setup > Users and Control > Security Control > Profiles.
Wybierz określony profil.
Kliknij wielokropek w prawym górnym rogu.
Kliknij Usuń i przenieś użytkowników do innego profilu.