Czy jak dezaktywuje użytkownika to nie muszę za tą licencje już płacić?

Czy jak dezaktywuje użytkownika to nie muszę za tą licencje już płacić?

Witam,

chciałabym się dowiedzieć dlaczego otrzymaliśmy fakturę od Zoho za 4 licencje jak mamy 2 aktywnych użytkowników. 



Sama dezaktywacja użytkowników to za mało, nadal ilość licencji do wykorzystania jest taka sama jak pierwotne wykupiono i w każdym momencie można dołożyć nowego użytkownika lub aktywować. Aby zmniejszyć ilość licencji należy zalogować się jako główny admin na store.zoho.com, wybrać CRM i "obniż Użytkownik/Dodatki".